logo

Gaziantep Karkamış’a Roketli Terör Saldırısı: Ölü, Yaralı Var

Gaziantep Karkamış’a Roketli Terör Saldırısı: Ölü, Yaralı Var

Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’den teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırı düzenlendi. 3 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı.

Gaziantep‘in Karkamış ilçesine Suriye’den PKK/YPGli teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda ilk bilgilere göre 3 kişi yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine roket ve havan saldırıları yapıldı. Saldırıda 5 yaşındaki bir çocuk ile 22 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti. Yapılan ilk açıklamada yaralanan 5 aylık hamile bir kadının durumunun ise ağır olduğu kaydediliyor.

Roketli terör saldırısı yapılan Karkamış’ta hafta boyunca okullar tatil edildi. Saldırıda yaşamını yitiren çocuğun, CHP Milletvekili Mahir Polat’ın yeğeni olduğu öğrenildi. TSK saldırı sonrası terör hedeflerini vuruyor.

Son dakika haberine göre Gaziantep’in Karkamış ilçesine PKK/YPGli teröristler tarafından düzenlenen roket ve havanlı saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti.

KARKAMIŞ’A ROKETLİ VE HAVANLI SALDIRI

Saat 11.00 sıralarında başlayan saldırıda Karkamış ilçesine 10 adet roket ve havanla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 okul ile iki ev isabet aldı. 5 yaşındaki Hasan Karataş ile 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’den PKK/YPGli teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda ilk bilgilere göre 3 kişi yaşamını yitirdiği, 10 kişi de yaralandığı açıklandı.

3 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ AÇIKLANDI

İçişleri Bakanı Soylu, Suriye’den terör örgütü mensuplarınca Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik havan saldırısında biri öğretmen, biri çocuk 3 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Bakan Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, ilk etapta öldüğü bilgisi verilen 5 aylık hamile bir kadının ağır yaralı olarak tedavisinin sürdüğünü duyurdu.

TERÖR ÖRGÜTÜ DÜN KİLİS’E ROKETLİ SALDIRILAR DÜZENLEMİŞTİ

Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca dün Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roket atılması sonucu 1 asker ve 7 polis yaralanmıştı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ