logo

Hayatınızı 1 Seansta Değiştirecek İyileştirici Dokunuş: Paul Emery

Hayatınızı 1 Seansta Değiştirecek İyileştirici Dokunuş: Paul Emery

“Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi”nin yaratıcısı, “Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü Paul Emery, 6-28 Mayıs tarihlerinde yeniden Türkiye’ye geliyor.

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi”nin yaratıcısı, “Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü Paul Emery, Richmond Nua Wellness – Spa’nın davetlisi olarak 6-28 Mayıs tarihlerinde yeniden Türkiye’ye geliyor..

Yönetilemez duygular hayatınızı etkiliyorsa, yalnız değilsiniz!

Paul Emery tarafından yaratılan ödüllü QEPR (Quantum Duygusal ve Fiziksel Kurtarma) metodunu keşfedin ve hayatınızı bugün değiştirin! Paul, kendi 35 yıllık şiddetli fobisini iyileştirmenin yanı sıra Hollywood ünlülerinden Kraliyet üyelerine ve pop starlara kadar tanınmış birçok kişiyi de içeren binlerce insana terapi vererek daha mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı oldu.

Tek bir seans gibi kısa bir sürede bile stres, endişe, öfke, üzüntü, travma, aşırı yeme isteği, uyku sorunları, fobiler, kaygılar gibi istenmeyen duyguları önemli ölçüde azaltan hatta tamamen ortadan kaldıran QEPR yönteminin başarı oranı yüzde 85 ve terapilerden her yaşta insan yararlanabiliyor. Anında sonuç gösteren ve kendi kendinize de uygulayabileceğiniz bu özel terapi sayesinde daha hafiflemiş, daha fazla huzurlu ve duygusal olarak daha güçlü hissiyle ayrılacaksınız.

Paul Emery ile terapi şansı için hemen harekete geçin ve aradığınız duygusal özgürlüğü deneyimleyin!

Not: Seanslar sırasında basit ve anlaşılır bir İngilizce kullanılmakta olup ihtiyaç duyan misafirlerimiz için çeviri desteği ücretsiz olarak verilecektir.

Terapi Yerleri Ve Tarihleri:

6-28 Mayıs 2023

Richmond NuaWellness-Spa / Sapanca

Mart Richmond Istanbul / Beyoğlu

Sınırlı sayıda birebir terapi için hemen arayın: 0264 582 21 00

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ