logo

Ilgaz Dernekler Birliği Aşevlerinde Depremzedelere Sıcak Yemek

Ilgaz Dernekler Birliği Aşevlerinde Depremzedelere Sıcak Yemek

Gaziantep İslahiye ve Kahramanmaraş Göksun’daki Ilgaz Dernekler Birliği aşevleri, masraflarını üstlenen hayırsever desteği depremzedelere sıcak yemek veriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği, açtığı aşevleri ile 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem ile başlayan ve Hatay ile devam eden deprem afetinden etkilenen bölge vatandaşlarına sıcak yemek hizmeti veriyor.

15 Şubat’ta Adıyaman’da hizmet vermeye başladığı aş evi ile depremzedelere sıcak yemek hizmeti vermeye başlayan İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği, daha sonra kurduğu Gaziantep İslahiye ve Kahramanmaraş Göksun’daki aş evlerinde bölgedeki vatandaşlarımıza sıcak yemek hizmetini sürdürüyor.

Gaziantep İslahiye Aşevinden sonra 2. Aşevini, Göksun’da açtıklarını kaydeden Ilgaz Dernekler Birliği Başkan Mustafa Anaçal yaptığı açıklamada, “Ilgaz Dernekler Birliği olarak İkinci Aşevimizi Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesinde açtık. Günde 2.000 Kişilik sıcak yemek hizmetimiz Ramazan ayının başından itibaren başlamış olup, ihtiyaç bitene kadar hizmetimiz devam edecektir. Hayırsever hemşehrilerimize, maddi ve manevi katkı sağlayan herkese ayrıca işbirliği ve desteklerinden dolayı Göksun Kaymakamlığına teşekkür ediyoruz.”

Gaziantep İslahiye ve Kahramanmaraş Göksun’daki Ilgaz Dernekler Birliği aşevleri, masraflarını üstlenen hayırsever kişi kurum ve derneklerin sponsorluğu ve desteği ile sıcak yemek hizmetini sürdürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ