logo

İlgezdi; ‘İşten Çıkarılan Verimli Olamayan 17 İşçi’

İlgezdi; ‘İşten Çıkarılan Verimli Olamayan 17 İşçi’

Battal_BM acilisAtaşehir Belediye Meclis açılışında konuşan Battal İlgezdi belediyedeki işten çıkarılan işçilerin 350 değil, 17 olduğunu; Ataşehir Belediyesi’nde Ataşehirlilerin çalışacağını söyledi.

Recep Kenan/haberiasli.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi 2. dönem açılışında yaptığı konuşmada basında çıkan; “Ataşehir Belediyesinde 350 işçi işten çıkarıldı” iddialarını yanıtladı.

Belediyede işten çıkarılan işçilerin sayısının basında ve internet sitelerinde yazıldığı gibi 350 değil, 17 olduğunu söyleyen Battal İlgezdi, “Nerede bu 350 adam?” diye sorduktan sonra; “Seçim döneminde işe gelmeyen, gerekli verim alınamayan herkesi çıkaracağım.  Verimli olmayan, çalışmayan kişileri işten çıkardım. Böyle bir sayı yok. Nerede bu 350 adam? Sadece 17 kişinin sözleşmesi fesih edildi. Önümüzdeki süreçte işçi işten çıkarılacaktır. Çıkarılmaya da devam edilecektir. Sayı 300 olur, 350 olur, 500 olur. Orasını ben bilemem. Doğaldır, çıkarmaya da devam edeceğim” diye işten çıkarmaların personelin performansı gereği olduğunun iddia etti.

“İstanbul’da taşerona en fazla para veren Belediye Başkanı benim” diye sözlerine devam eden Başkan İlgezdi; “Hiçbir yere, hiç kimseye sormadan bir şeyler iddia ediyorlar. Varsa öğrenmek istediğin gel kardeşim” sözleri ile kendilerinden bilgi alınmadığını ifade etti.

Belediyedeki işten çıkarmaları savunan Battal İlgezdi “Bir şey daha söyleyeyim, Ataşehir dışında oturanları da çıkaracağım” sözleri ile belediye çalışanlarının Ataşehirli olmasına özen göstereceklerinin işaretini verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ