logo

İlgezdi, ‘Yalanlarla, Montajlarla Kandırılmak İstenen Yurttaşımıza Gerçekleri Anlatıyoruz’

İlgezdi, ‘Yalanlarla, Montajlarla Kandırılmak İstenen Yurttaşımıza Gerçekleri Anlatıyoruz’

Montajlara, sahteciliklere dikkat çeken Gamze Akkuş İlgezdi, yalanlarla, montajlarla ve iftiralara rağmen gerçekleri anlatmak için kapı kapı dolaştıklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gamze Akkuş İlgezdi; “Yalanlarla, montajlarla kandırılmak istenen yurttaşımıza gerçekleri anlatıyoruz.”

Gamze Akkuş İlgezdi; “Yalanlarla, montajlarla kandırılmak istenen yurttaşımıza gerçekleri anlatıyoruz. 28 Mayıs’ta Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhutiyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı ilan etmek için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.”

“Montajlarla, sahtecilikle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. cumhurbaşkanı olmasını engelleyemeyecekler!” ifadeleri ile montaj videoya dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Kamunun tüm kaynaklarını kullanan, yalanlarla, montajlarla ve iftiralarla seçmenimizin aklıyla dalga geçenlere rağmen gerçekleri yurttaşımıza anlatmak için kapı kapı dolaşıyoruz.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yaptığı açıklamada, “Kamunun tüm kaynaklarını, devletin tüm imkanları seçim propagandasında kullanan, bununla yetinmeyerek yalanlarla, montajlarla ve iftiralarla seçmenimizin aklıyla dalga geçen iktidara rağmen gerçekleri yurttaşımıza anlatmak için kapı kapı dolaşıyor, kadın, erkek, genç, yaşlı insanımıza dokunuyoruz. Biz bu süreçte hiç yorulmadık. İnsanımızın hak ettiği Türkiye’yi yeniden inşa etmek için enerjimiz ve motivasyonumuz hep yerinde. Birleşe birleşe, inanç ve kararlılıkla Cumhuriyetimizin 13. Cumhurbaşkanı’nı Kemal Kılıçdaroğlu ilan edeceğiz!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ