logo

İstanbul Site Spor Sahası Öz Kaynaklarıyla Çim Saha Oluyor

İstanbul Site Spor Sahası Öz Kaynaklarıyla Çim Saha Oluyor

Cihan Bilgin başkanlığındaki İstanbul Site Spor Kulübü Yönetimi, toprak olan sahayı “Çim Saha”ya dönüştürüp 23 Nisan’da gençlerin kullanımına açmayı planlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cihan Bilgin başkanlığındaki İstanbul Site Spor Kulübü Yönetimi, yürütülen çalışmayla öz kaynaklarıyla toprak sahasını “Çim Saha”ya dönüştürüp 23 Nisan’da gençlerin kullanımına açmayı hedeflediklerini açıkladı.

İstanbul Site Spor Kulübü Başkanı Cihan Bilgin yaptığı açıklamada, 200 ton Kompost gübre, 300 ton tarım toprağı ve 1000 kg uygun özelliklerde çim tohumu kullanılarak, 300 bin TL imalat maliyet ile toprak olan sahalarını “Çim Saha”ya dönüştüreceklerini kaydetti.

İstanbul Site Spor Kulübü Başkanı Cihan Bilgin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimiz hak ettikleri özledikleri çim sahaya kavuşuyor, sahamızın gerçek çim tohumu kullanılarak düzenlenmesi için Yönetim Kurulu Başkanlığımız öncülüğünde start verildi!

Yarım asırlık tarihi bir mazinin sahibi İstanbul Site Spor Kulübümüzün Yönetimi olarak geleceğimiz gençlere bırakılacak en önemli mirasımızdan birinin daha inşasına başlamış bulunmaktayız. Yaklaşık 200 ton Kompost gübre, 300 ton tarım toprağı ve 1000 kg uygun özelliklerde çim tohumu kullanılarak yapılacak olan çim saha, 15 tonluk depo üzerinden hidrofor pompa sistemiyle sulaması yapılacak olup, sahanın alt yapı unsurları olan su ve elektrik hatları da düzenlenerek, bütünlükçü bir tesis olarak inşa edilecek. Yapımı tamamlandıktan sonra bölge halkının da güzel bir şekilde her türlü Spor faaliyetinde özgürce kullanabileceği tesisimizin yaklaşık 300 bin TL olan imalat maliyeti, tamamen öz kaynaklarımızla karşılanacak olup, tesisin, 23 Nisan 2023 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında geleceğimiz çocuklarımızla birlikte açılışının yapılması hedeflenmektedir. Tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Mevla’mızdan dileriz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ