logo

İYİ Parti, ‘Ataşehir Belediye Başkan Adayımızı Açıklıyoruz’

İYİ Parti, ‘Ataşehir Belediye Başkan Adayımızı Açıklıyoruz’

2024 yerel seçimlerinde kendi adayları ile seçime gireceklerini duyuran İyi Parti İstanbul’da Ataşehir’in de olduğu ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı, İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayını açıklıyor.

İttifakın bittiğini açıklayan Meral Akşener’in 2024 yerel seçimlerinde 81 ilde ve ilçelerde kendi adayları ile seçime gireceklerini duyurması ile İyi Parti belirlenen belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

İYİ PARTİ ATAŞEHİR’İN DE OLDUĞU İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLIYOR

İyi Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açılamada İstanbul’da Ataşehir ve Pendik’in de aralarında olduğu ilçe başkan adaylarının kamuoyu ile paylaşılacağı duyuruldu.

AKŞENER GRUP TOPLANTISINDA MI AÇIKLAYACAK?

Açıklamanın Çarşamba günü yapılacak İYİ Parti Meclis Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklanma olasılığının yüksek olduğu ön görülüyor

ŞEHRİMİZİN TÜM İLÇELERİNDE İYİ PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BULUŞTURMAYA GELİYORUZ

“Çok yakında Ataşehir belediye başkan adayımızı açıklıyoruz.” İfadeleri yer alan İyi Parti İl Başkanlığı paylaşımında, “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi, şehrimizin tüm ilçelerinde İYİ Parti belediyeciliği ile milletimizi hak ettiği hizmetle buluşturmaya geliyoruz.” Deniliyor.

İyi Parti İl Başkanlığı paylaşımında, “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi, şehrimizin tüm ilçelerinde İYİ Parti belediyeciliği ile milletimizi hak ettiği hizmetle buluşturmaya geliyoruz. Çok yakında Ataşehir belediye başkan adayımızı açıklıyoruz. Ataşehir ilçemize ve kıymetli İstanbullu hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Allah bizleri, milletimize karşı mahcup etmesin.” İfadeleri yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ