logo

İyi Parti Ataşehirli Kadınlardan Ali Coşkun’a Destek Çalışması

İyi Parti Ataşehirli Kadınlardan Ali Coşkun’a Destek Çalışması

İyi Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’a sahada destek çalışması sürüyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı’nın, Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’un saha çalışmalarına desteği tüm hızıyla devam ediyor.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı’nın yürüttüğü belediye başkan adayı Ali Coşkun’un saha çalışmasına destek yaptı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Kadın politikaları başkanı Ufuk Ünal başkanlığında kadın yönetirler ve üyeleri Ataşehir’de çocuklar için boyama kitabı, balon ve kadınlar için pazar torbası dağıttı.

 İyi Parti Ataşehir Kadın politikaları başkanı Ufuk Ünal yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı iyi Parti Ataşehir kadın politikalarında görevli arkadaşlarımızla çocuklarımızı sevindirmekten çok mutluyuz.” dedi.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, kadınların da destek verdiği saha çalışması ile ilgili paylaşımında; “İlkokul bahçesinde toplanan öğrencilere boyama kitaplarını ve balonları dağıttık. Öğrencilerin mutlu yüzlerini görmek bizleri de mutlu etti. Umarız bu etkinlik onların güzel anıları arasında yerini alır. Onlara daha güzel ve renkli bir gelecek hedeflemekteyiz. 1 Nisan’dan itibaren Ataşehir’imizin 7’den 70’e herkesin yüzü gülecek!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ