logo

KILIÇDAROĞLU ATAŞEHİR’DE SERGİ AÇTI

KILIÇDAROĞLU ATAŞEHİR’DE SERGİ AÇTI

chp_selvi_sergi (1)CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Ataşehir’de erkek şiddeti gören, katledilen kadınları konu alan serginin açılışını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir Kadın Kolları ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, şiddet görmüş ya da uygulanan şiddet sonunda katledilen, hayatını kaybeden kadınları konu alan sergi düzenledi.

Ataşehir Cemal Süreya Sergi Salonu’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen ve açılışına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu‘nun katıldığı serginin açılışına CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Başkanı Arzun Öner, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol ve ilçe yöneticileri ile Ataşehirliler katıldı.

Serginin açılışını yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Miletvekili Gamze Akkuş ve İl, İlçe Kadın kolları başkan ve yöneticileri birlikte sergiyi gezdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ