logo

Kılıçdaroğlu, ‘28 Mayıs’ta Sandığa Gitmek Vicdani ve Vatani Mecburiyet’

Kılıçdaroğlu, ‘28 Mayıs’ta Sandığa Gitmek Vicdani ve Vatani Mecburiyet’

28 Mayıs’taki seçimin önemini vurgulayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha gelecek” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “28 Mayıs’ta sandığa gitmek ve tehlikeleri önlemek hepimizin ahlaki, vicdani ve vatani mecburiyetidir.” Dedi.

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN!”

“Biz bu vatanı sokakta bulmadık!” diye konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin. Vatanını seven sandığa gelsin!” diye konuştu.

28 MAYIS GÜNÜ ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ

28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimi hazırlıklarına başlayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “28 Mayıs günü cumhuriyetimiz için, devletimiz ve milletimiz için yeniden çok önemli bir seçime gidiyoruz. O gün, yani 28 Mayıs günü iki aday ve iki farklı anlayış, altını bir kez daha çizeyim, iki aday ve iki farklı anlayış, daha önce bir seçim olmamış gibi sıfırdan milletimizin karşısına çıkacak.” Dedi,

BUNLAR KALIRSA 10 MİLYONDAN FAZLA SIĞINMACI DAHA GELECEK

Sığınmacı sorunun altını çizen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı uyarıda, “Farkında mısınız bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha gelecek, sefalet derinleşecek? Bu kaçaklar potansiyel suç makinasına dönüşecek, yağmalar başlayacak. Bu vatanı sokakta bulmadık, milletim ayağa kalksın!” ifadelerine yer verdi.

İKTİDARA GELİR GELMEZ TÜM MÜLTECİLERİ GÖNDERECEĞİM

İktidara gelince tüm mültecileri evlerine göndereceği sözünü veren Kemal Kılıçdaroğlu: “Ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın Erdoğan. Yetmedi ithal oy için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Buradan ilan ediyorum, iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim.” Dedi.

USULSÜZLÜK VE AHLAKSIZLIKLARI ARTIK SINIR TANIMIYOR

Seçim güvenliği için sandık görevlisi ve müşahit ihtiyacının altını çizen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gönüllüleri görev almaya davet edetti: “Usulsüzlük ve ahlaksızlıkları artık sınır tanımıyor. 28 Mayıs’ta her sandıkta bir iki değil, beş kişiye ihtiyacımız var. Her koşulda güvenebileceğimiz çok daha fazla yiğit sandık görevlisine, müşahide ihtiyacımız var.”

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MASAYA ASLA OTURMADIM VE OTURMAYACAĞIM

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi: “Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan, kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan? Senin ne haddine bizim vatan sevgimizi sorgulamak! Senin ne haddine bize kara çalmak! Buradan açık ve net tekrar ilan ediyorum. Bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum. Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım.”

SEN DEĞİL MİSİN FETÖ’YÜ BESLEYİP BÜYÜTEN

“Erdoğan, sen değil misin FETÖ’yü besleyip büyüten, ayağına kadar giden, ‘ne olursun, yalvarıyorum, geri dön’ diyen sen değil misin? Sen değil misin onunla el ele verip milletin ordusuna, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerine kumpas kuran? Ben bunları bilmiyor muyum? Bu millet bunları bilmiyor mu? Buradan ilan ediyorum. Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım, asla ve asla durmayacağım.”

ÜLKENİN SINIRLARINA VE NAMUSUNA SAHİP ÇIKMADIN

“Erdoğan, sen ülkenin sınırlarına ve namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Bu da yetmedi, ithal oy sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdün. Buradan ilan ediyorum. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim.”

BEYTÜLMALE EL UZATANIN GÖZÜNÜ ÇIKARACAĞIM

“Devletin ve milletin 5 kuruşunda gözü olanın, beytülmale el uzatanın gözünü çıkaracağım, gözünü çıkaracağım ve alacağım o paraları. Ayrıca söz verdim milletime, burunlarından fitil fitil getireceğim!

HER MEŞREPTEN TERÖRİSTİ MEMLEKETE VE MECLİSE SOKACAKLAR

“28 Mayıs’ta yeni bir seçime giderken vatandaşlarımıza seslenmek isterim. Farkında mısınız, bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye’ye gelecek. Bir daha söylüyorum, bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye’ye gelecek. Farkında mısınız, bunlar kalırsa dolar 30 liraya dayanacak, bir kuru ekmek 10 liraya çıktığında sefalet derinleşecek. Bu kaçaklar, sığınmacılar potansiyel suç makinesine dönüşecek, yağmalar başlayacak. Farkında mısınız, bunlar kalırsa şehirler sığınmacıların, mafya çetelerinin, uyuşturucu baronlarının kontrolüne geçecek. Farkında mısınız, bunlar kalırsa kadın cinayetleri artarak devam edecek, genç kızlar sokaklarda kendi başlarına gezemeyecekler ve çıkamayacaklar. Farkında mısınız, bunlar kalırsa domuz bağıyla insanlarımızı öldürenler iktidara ortak olacak. Farkında mısınız, bunlar teröristlere taviz vererek ülkeyi yönetecek, her meşrepten teröristi memlekete ve meclise sokacaklar.”

28 MAYIS’TA SANDIĞA GİTMEK VATANİ MECBURİYETİDİR

“28 Mayıs’ta sandığa gitmek ve tehlikeleri önlemek hepimizin ahlaki, vicdani ve vatani mecburiyetidir. İşte bunun için en az 1 milyon insan sandık başında olacağız. Güvenliği sağlayacağız. Sevgili vatandaşım, seni de oy attığın sandığın başında bekliyorum. Dün söyledim, yine söylüyorum; biz bu vatanı sokakta bulmadık! Milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin. Vatanını seven sandığa gelsin!”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ