logo

Kılıçdaroğlu, ‘Çalanın Yanına Bırakmayacağız, Millet Zenginleşecek’

Kılıçdaroğlu, ‘Çalanın Yanına Bırakmayacağız, Millet Zenginleşecek’

Adıyaman’daki konuşmasında çalınan paraların tamamını getireceğini, çalanın yanına bırakmayacaklarını kaydeden, Kemal Kılıçdaroğlu, “bu millet zenginleşecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu afet bölgesi Adıyaman’da; Millet İttifakı Liderleri Meral Akşener, Ali Babacan, Gültekin Uysal, Temel Karamollaoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş ile birlikte Saadet Partisi’nin organize ettiği iftar programında depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, Kul hakkı yiyenlere oy vermeyin. Kul hakkı yiyenlere oy vermek, kul hakkı yiyenlerle ortak olmak demektir.”  dedi.

KUL HAKKI YEMEYEREK MEMLEKETE HİZMET EDECEĞİZ

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, adıyaman’daki konuşmasında, “Millet İttifakı olarak tek bir şeye kilitlendik: Bu milletin sorunlarını çözmeye kararlıyız. Beraber çözeceğiz, birlikte çözeceğiz. Kamplaşma olmadan; birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sevgi ve saygı göstererek, kul hakkı yemeyerek ‘altını çiziyorum kul hakkı yemeyerek’  bu memlekete hizmet edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

PARAYI YERİNDE HARCAYACAĞIZ VE HESABINI VERECEĞİZ

Millet İttifakı olarak verdikleri sözü hatırlatan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizden alınan her kuruş, vergi olarak ödediğiniz her kuruşun hesabını size vermek bizim boynumuzun borcudur. Parayı yerinde harcayacağız ve hesabını vereceğiz. Millet için harcayacağız, kendimiz için değil. Siyaset zenginleşme aracı değildir, siyaset halka hizmet etme aracıdır; bu kadar açık, bu kadar net söylüyoruz.” Diye konuştu.

EVİNİZİ, DÜKKÂNINIZI YAPTIKTAN SONRA HELELLİK İSTEYECEĞİZ

Evini alırken, dükkânını alırken devletin 23 ayrı belgede 42 imzası olduğunu hatırlatan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da iftar programındaki konuşmasını şu ifadeler ile sürdürdü:

 “Biz sizden helalliği şöyle isteyeceğiz; evinizi yapacağız, dükkânınızı yapacağız, ahırınızı yapacağız. Sizden beş kuruş, bir kuruş dahi almayacağız. Ondan sonra geleceğiz, anahtarlarınızı teslim ederken diyeceğiz ki, ‘yakınınızı kaybettiniz, öleni geri getirmek mümkün değil, ama size evinizi, dükkânınızı, ahırınızı ne varsa yaptık, anahtarınızı teslim ediyoruz, gelin şimdi helalleşelim.’ Bizim helalleşmemiz böyle olacak.”

HAZİNEDEN ÇALINAN 418 MİLYAR DOLARI GETİRECEĞİM

“Hazineden çalınan 418 milyar doları getireceğim ve bu milletin cebine koyacağım. Kimse endişe etmesin.‘Efendim, parayı nasıl alacaksın’ diyorlar. Hiç endişe etmeyin. Bu kardeşiniz, son kuruşuna kadar alacak. Son kuruşuna kadar alacak ve getireceğiz.”

ÇALANIN YANINA BIRAKMAYACAĞIZ

“Sanıyorlar ki, ‘çaldık götürdük, Kılıçdaroğlu onu bulamaz.’ Bulurum efendim, bulurum, Fizan’a götürseler bulacağım, Fizan’a! O paraların bir kısmını değil, tamamını getireceğiz; bu millet zenginleşecek, bu ülke zenginleşecek. Çalanın yanına bırakmayacağız.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ