logo

MP Büyükşehir Adayı Berk Hacıgüzeller,  “Mavi Belediyecilik Kazanacak”

MP Büyükşehir Adayı Berk Hacıgüzeller,  “Mavi Belediyecilik Kazanacak”

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Adayı Berk Hacıgüzeller ve Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk “Mavi Belediyecilik Kazanacak” sloganıyla seçim çalışmalarını başlattı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve İlçe Belediye Başkan adayları “Mavi Belediyecilik Kazanacak” sloganıyla Ataşehir’den seçim çalışmalarını başlattı.

Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Ataşehir Küçükbakkalköy semt pazarında düzenlenen programda Ataşehirliler ve pazarcı esnafı ile bir araya gelen Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ile birlikte Memleket Partisi İstanbul ve Ataşehir örgütü üyeleri ile partililer ile birlikte seçim startını verdi.

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ile birlikte Küçükbakkalköy Semt Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafını ve vatandaşları dinledi. Sorunların tespiti ve çözümüne yönelik görüş ve önerilerini paylaştı.  Memleket Partisi adayları, seçilince sorunların çözümüne yönelik çalışma yapacakları sözünü verdi.

SMA HASTASI ÇOCUĞUMUZA DESTEK OLMAYA DAVET

Semt pazarı ziyaretinde SMA hastası için düzenleyen kampanyaya destek veren Memleket Partisi İstanbul ve Ataşehir adaylarının yer aldığı seçim ekibi, yurttaşları da SMA hastası çocuğumuza destek olmaya davet etti.

MP İBB BAŞKAN ADAYI HACIGÜZELLER, “PAZARLARIN DOLULUK ORANININ DÜŞÜK”

Küçükbakkalköy Semt Pazarı ziyareti sonrası açıklama yapan Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, Ataşehir’de başkan adayı Reşat Şahin Öztürk ile seçim sürecini birlikte yürütmekten memnuniyetini dile getirertek “İstanbul’da seçim startını verdik. Biz İstanbul’un var olan sorunlarını çözmek için geliyoruz. Pazarların doluluk oranının düştüğünü görüyoruz. Kent yoksulluğu ile mücadele programlarımızı da projelerimizi de açıklayacağız.” Dedi

MP ATAŞEHİR ADAYI ÖZTÜRK, “ATAŞEHİR’DE İNSANLARIN KALBİNİ ÇALACAĞIM”

“Ben hızsız olacağım” açıklamasıyla kentin belediye başkanının vatandaşlarla gönül köprüsü kurması gereğine işaret ettiğini vurgulayan Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, “ Ben Ataşehir’de insanların kalbini, gönlünü çalacağım. Bana inan güvenenlere asla yalan söylemeyeceğim. Ataşehir’de kapım herkese açık olacak. Çocuklarının karnını doyuramayan, evine meyve ve sebze dahi almakta zorluk çeken insanlar var. Kent yoksulluğu ile mücadele ederek, örnek projeleri hayata geçireceğim.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ