logo

Mustafa Sarıgül’den Anadolu Çıkarması

Mustafa Sarıgül’den Anadolu Çıkarması

MustafaŞişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Mustafa Sarıgül Anadolu yakasına çıkarma yaptı. Ümraniye ve Sancaktepe’de halka hitap etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde CHP’ye katılarak partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday adalığı açıklanan Mustafa Sarıgül Ümraniye ve Sancaktepe CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, Ümraniye CHP İlçe teşkilatını ziyareti öncesinde vatandaşlara seslendi. Ümraniye’de çok sayıda vatandaşın katıldığı ve sevgi gösterileriyle karşılayan kalabalığa seslenen Mustafa Sarıgül, Akara’da öğretmenlere gösterilen sert tepki için,“Lütfen atanamayan öğretmenlere polisi, gaz bombalarını göndermeyin” dedi.

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Sarıgül, CHP ilçe binası önünde kendisini karşılayan vatandaşlara seslendi.  Ümraniye ve Sancaktepe’de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Mustafa Sarıgül, gördüğü yoğun ilgi sebebiyle hareket ederken zor anlar yaşadı. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan ve kendisinin de eğitimci kökenli olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, “Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu bir öğretmen Mustafa Sarıgül huzurunuzda. Bütün meslektaşlarıma, bütün öğretmen arkadaşlarıma sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Özellikle Van depreminde kaybettiğimiz 76 meslektaşıma Allah’tan rahmet diliyorum. Şu anda 300 bin öğretmen arkadaşımız atanamadı. 300 bin evine ekmek götüremeyen, annesine babasına ekmek götüremeyen, çocuklarına bakamayan öğretmenimiz var. Bir annenin babanın evladı işsizse, bir anneannenin, bir babaannenin, bir dedenin torunun işsizse o evde mutsuzluk vardır. 14 yıldan beri ülkeyi yöneten iktidarlar; lütfen ve lütfen atanamayan öğretmene polisimizi göndermeyin, gaz göndermeyin, onlara tomaları göndermeyin” dedi.

Dershane tartışmalarına değinen Sarıgül, “Dershanelerin durumu son derece vahim. 3 bin 600 dersane var. 100 bin öğretmen Mustafa Sarigularkadaşımız orada ekmek yiyor. 25 bin çalışanı var. Siz diyorsunuz ki, ‘Ben 1 milyon vatandaşı kıyıda köşede bırakacağım’ Bu meydan diyor ki, ‘Buna izin vermeyeceğiz” dedi.

Konuşmasında devam eden Mustafa Sarıgül boynundaki kravatı, kendisini pencereden izleyen bir vatandaşa verdi. Ümraniyeli vatandaşa 30 Mart akşamı yanına geleceğini belirten Sarıgül, “Önce gelip senin hayır duanı alacağım. Sonra anahtarı Saraçhane’den alacağım” diye konuştu.

Ümraniye konuşmasını tamamlayan Mustafa Sarıgül CHP İlçe Başkanlığı’na giderek bir süre başkan ve yöneticiler ile görüştü.

Ümranye’den ziyaretini tamamlayan Mustafa Sarıgül, Sancaktepe İlçe Başkanlığına gerçekleştireceği ziyaret için buradan ayrıldı.

Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi yüzünden Sancaktepeye  güçlükle ulaşan Mustafa Sarıgül burada da sevgi gösterileri ile karşılandı. “El ele, kol kola, omuz omuza”, “İstanbul bizim olacak” sloganları ile karşılanan Mustafa Sarıgül Sancaktepelilere, “Hukuk nerede?” diye sorduktan sonra, “Hukuk gelememiş, İstanbul trafiğine takılmış hukuk” diye konuştu.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ