logo

Orhan Çerkez, ‘Milletin TOGG’unu Milletin Emrine Veriyoruz!’

Orhan Çerkez, ‘Milletin TOGG’unu Milletin Emrine Veriyoruz!’

Orhan Çerkez başkanlığındaki Çekmeköy Belediyesi, yerli ve milli üretim TOGG aracın düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerinde şehit ve gazi yakını ailelerine tahsis ediyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çekmeköy Belediyesi envanterindeki “TOGG’u Milletin Emrine Veriyoruz” diyen, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin çocuklarının sünnet ve düğün törenlerinde onlara tahsis edeceğim.” Dedi.

Çekmeköy Belediyesi TOGG Aracı Şehit ve Gazi Yakınlarına Tahsis Ediyor

Çekmeköy Belediyesi Şehitler Haftası kapsamında yapılan açıklamayla araç filosunda bulunan yerli ve milli üretim #TOGG aracın şehit ve gazi yakını ailelerinin; düğün, nişan ve sünnet organizasyonlarında kullanılmak üzere tahsis edileceğini duyurdu.

Yerli ve milli üretim #TOGG aracın şehit ve gazi yakını ailelerinin özel günlerinde tahsisi için 19 Nisan Cuma Günü’nden itibaren başvuruları alacaklarını duyuruldu.

MİLLETİN TOGG’UNU MİLLETİN EMRİNE VERİYORUZ

Çekmeköy Belediyesi filosundaki TOGG aracın şehit ve gazi yakını ailelerine tahsis edildiğini kaydeden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, yaptığı açıklamada, “Değerli komşularım, 14 – 20 Nisan Şehitler Haftasındayız.Bu vatan uğruna canını vermiş tüm şehitleri ve gazileri saygı ve hürmetle anıyorum. Çekmeköy Belediyesi envanterinde bulunan milli otomobilimiz TOGG’u millet uğruna toprağa düşen şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin çocuklarının sünnet ve düğün törenlerinde onlara tahsis edeceğim. Milletin TOGG’unu milletin emrine veriyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Çekmeköy Belediyesi tarafından yapılan açıklama:
Çekmeköy Belediyesi @Cekmekoybeltr Bugün 14-20 Nisan #ŞehitlerHaftası…
Bu anlamlı günde araç filomuzda bulunan yerli ve milli üretim #TOGG’un şehit ve gazi yakını ailelerimizin; düğün, nişan ve sünnet organizasyonlarında kullanılmak üzere tahsis edileceğini gururla ifade etmek istiyoruz.

TOGG’u düğün nişan ve sünnet organizasyonlarında kullanmak isteyen Şehit ve Gazilerimizin 1. dereceden yakınları 19 Nisan Cuma Günü’nden itibaren başvuruda bulunup organizasyon günü için rezervasyon yapabilecekler. Başvuru esnasında istenilecek evrak ve belgeler, başvuruların nereden yapılacağı gibi detayları hafta içinde sosyal medya hesaplarımız ve web sitemiz üzerinden ayrıca duyuracağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ