logo

Salıcı ve İlgezdi Ataşehir’de Kastamonu Konfederasyonu’nu Ziyaret Etti

Salıcı ve İlgezdi Ataşehir’de Kastamonu Konfederasyonu’nu Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON’nu ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve milletvekili adayı Oğuz Kaan Salıcı ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Mehmet Alver başkanlığındaki Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON)’nu ziyaret ederek Kastamonulularla gündemi ve seçimi değerlendirdiler.

KAS-KON ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi, “Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) ziyaretimizi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Oğuz Kaan Salıcı ile gerçekleştirdik.
     KAS-KON Başkanı Sn. Mehmet Alver ile konfederasyonun değerli yönetim kurulu üyelerine ve Kastamonulu hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.
#Haydi Kastamonu #HaydiTürkiye sandığa son 5 gün kaldı. İlk turda bu işi bitirelim.” İfadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge milletvekili adayı Oğuz Kaan Salıcı, açıklamasında, “Ataşehir Kas-Kon Kastamonulular Konfederasyonunu ziyaret ettim. Kastamonulu vatandaşlarımıza güzel karşılamaları, hoş sohbetleri ve destekleri için teşekkür ederim.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ