logo

Şanlıurfa Kültürü ve Yöresel Ürünleri Ataşehirlilerle Buluşuyor

Şanlıurfa Kültürü ve Yöresel Ürünleri Ataşehirlilerle Buluşuyor

Şanlıurfa Birlik Beraberlik Kültür Sanat Eğitim Derneği, yöresel lezzetlerin Ataşehirlilerle tanıştırdığı Şanlıurfa Kültür, Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivali düzenledi. 

Recep Kenan / itvhaber.com

Peygamber Şehri Şanlıurfa Kültür, Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivali” sloganı ile Ataşehir Mimar Sinan Parkında başlayan ve 3 Aralık tarihine kadar devam edecek olan festivalde Şanlıurfa kültürü, gastronomi kültürü ve yöresel ürünleri sergilenen standları Ataşehirlilerin ziyaretine açık olacak.

Ataşehir Mimar Sinan Cami yanı Mimar Sinan Parkı’nda gerçekleştirilen Şanlıurfa Kültür, Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivali, aralarında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın olduğu siyasiler, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Çıtak’ın olduğu STK temsilcileri ve çok sayıda Ataşehirliler tarafından ziyaret edildi.

Şanlıurfa Kültür, Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivali 3 Aralık Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

“Peygamber Şehri” olarak anılan Şanlıurfa Birlik Beraberlik Kültür Sanat Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, Ataşehirlileri festivale davet ederek, “Şanlıurfa yöresel Lezzetler festival 3 ARALIK Tarihine kadar devam ediyor tüm misafirlerimizi bekliyoruz.” Dedi.

Ataşehir Mimar Sinan Parkı’nda düzenlenen Şanlıurfa Kültür, Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivalini ziyaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa Birlik Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz’ın Ataşehir Mimar Sinan Parkında Düzenlediği Şanlıurfa Günlerinde Hemşerilerimizle Bir Araya Geldik. Emek Gösteren Herkesin Emeklerine Sağlık…” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ