logo

Sevgi Seli Geleneksel İftar Programına Üyelerden Yoğun Katılımı

Sevgi Seli Geleneksel İftar Programına Üyelerden Yoğun Katılımı

Sevgi Seli Engelliler Derneği gelenekselleşen iftar programı Genel Başkan Fahri Kol’un ev sahipliğinde üyelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Sevgi Seli Engelliler Derneği geleneksel iftar programı üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sevgi Seli Engelliler Derneği gelenekselleşen iftar programı program SSED Genel Başkan Fahri Kol’un açılış konuşması ile başladı.

Sevgi Seli Engelliler Derneği projelerine bir yenisini daha eklediklerini kaydeden SSED Genel Başkan Fahri Kol, uygulamaya geçirecekleri “Deprem Bilinci Hayat Kurtarır” projesine dikkat çekti. Baharın gelişiyle birlikte sosyal etkinlik aktivitelerine yoğunlaşacaklarını ve üyelerle daha sık bir araya geleceğini kaydeden Fahri Kol, pandemide kapalı kalan üyelere hareketli günler müjdesini verdi.

Kuran-ı Kermi tilaveti ile başlayan Sevgi Seli Engelliler Derneği geleneksel iftar programı, oruçların açılması sonrası semazen gösterileri eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

Sevgi Seli Engelliler Derneği geleneksel iftar programına Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Meclisi yeni üyeleri Seher Gülay ve Ferda Altuntaş katıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ