logo

‘Silahlı Yağma’ suçundan aranan Şahıs Hırsızlıktan yakalandı

‘Silahlı Yağma’ suçundan aranan Şahıs Hırsızlıktan yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “İşyerinden Hırsızlık”  operasyonu  ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Gökhan Y.(33) isimli şahsı yakaladı.

Recep Kenan/tvhaber.com

Önceki gün saat 06.50 sıralarında Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi üzerinde bulunan bir işyerinden 20.000 TL değerinde oto lastiği çalındı.  Daha öncede Ferhatpaşa Mahallesi üzerinde bir işyerinden 55.000 TL değerinde silikon malzemesinin bir araç ile çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda elde edilen kamera görüntülerinden aracın plakası tespit edildi. Yapılan çalışma ile aracın bulunduğu yer polis ekiplerince belirlendi. Yeniçamlıca Mahallesi’nde içerisinde bir bulunan şahsa dur ihtarında bulunan ekiplerin üzerine sürerek kaçma girişimi daha sonra yaya olarak devam ederken yalanarak gözaltına alındı.

Yapılan sorgusunda “Silahlı Yağma” suçundan aranmasının olduğu ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilen Gökhan Y.(33) isimli şahıs adli makamlara sevk edilen Gökhan Y. isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ