logo

Tahta Kalemi Özelliği Silinebilmesi ve İz Bırakmamasıdır

Tahta Kalemi Özelliği Silinebilmesi ve İz Bırakmamasıdır

Günümüzdeki haliyle birçok alanda kullanılan özel tasarım Tahta kalemi modelleri içerisinde en çok aranan özellik, pratik bir şekilde silinebilmesi ve iz bırakmaması.

Kalemin tarihi uzundur. Bilinen en eski yazı aleti kurşun bir çubuktan yapılmış, sivri uçlu ve daha sonra ipe sarılmış olan kalemdir. Kalemin ilk modeli ile günümüzde ulaştığı modeller arasında çok büyük farklar bulunmaktadır. Şimdilerde birçok alanda kullanılan tahta kalemler özel tasarım kalemler olarak karşımıza çıkmaktadır. Tahta kalemi modelleri içerisinde en çok aranan özellik bu kalemlerin yazıldığı yerden çok pratik bir şekilde silinebilmesi ve iz bırakmamasıdır.

Tahta kalemleri likit özelliği ile kullanmaya hazır kalemlerdir. Beyaz tahta, cam yüzeylerde bu kalemlerle yazı yazılabilir. Yine bu ortamlardan yazılan yazılar silinebilir. Bu kalemler eğitim ortamlarında sınıf tahtalarında kullanılmaktadır. Sınıf tahtasına tahta kalemi ile mavi, siyah, kırmızı renklerde yazılar yazılıp bu yazılar silgi ile rahatlıkla silinebilmektedir.

Tahta Kalemi Fiyatları

Tahta kalemleri farklı markalar tarafından üretilerek kullanıcıları hizmetine sunulmuştur. Bu kalemler kalitesine göre uzun süre kullanılma imkanına sahip bulunmaktadır. En güzel renklere sahip ve silinebilir tahta kalemi için https://www.guvensanat.com/tahta-kalemi sayfasınız ziyaret etmeniz uygun olacaktır.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ