logo

Usta Sanatçı Özkan Uğur AKM’deki Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Usta Sanatçı Özkan Uğur AKM’deki Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bir süredir lenf kanseriyle mücadele eden ve Mayıs ayından bu yana tedavisi yoğun bakımda sürerken yaşama veda eden Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mücadele ettiği hastalık nedeniyle 69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

2 kez yendiği lenf kanseriyle mücadele eden ve 29 Mayıs’ta entübe edilen Özkan Uğur, cumartesi günü 69 yaşında hayata veda etti.

ÖZKAN UĞUR İÇİN İLK TÖREN AKM’DE

69 yaşında hayata veda eden Özkan Uğur’un cenazesi Karacahmet Gasilhanesi’nden alınarak, Atatürk Kültür Merkezi’ne (AKM) getirildi.

Usta sanatçı Özkan Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sanat ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda yurttaşın da katıldığı AKM’deki törene; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ile sayıda sanatçı yer aldı.

 Yıllardır birlikte çalışan ve birçok projeye imza atan komedyen Cem Yılmaz ile birlikte müzik yaptıkları MFÖ grubu üyeleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Fuat Güner “Yeniden buluşmak için hoşçakal”, Mazhar Alanson ise “Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık” sözleriyle Özkan Uğur’a veda ettiler.

“NUR İÇİNDE YAT CANIMIZIN İÇİ. HEP İÇİMİZDE, YANIMIZDA OLACAKSIN”

Törende konuşan Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur babasına şöyle veda etti: “Hayatını hastalığına rağmen doyasıya yaşadı. Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam etti. En zor zamanlarında bile yüzünden gülümsemesi eksik olmadı. Artık onun gitar çalışını, Özkanca egzersizlerini, kahkalarını esprilerini duyamayacak olmak daha doğrusu ona dokunamayacak olmak çok hüzün verici. Babam hakkında di’li geçmiş zamanda konuşuyor olmak çok zor. Nur içinde yat canımızın içi. Hep içimizde, yanımızda olacaksın.”

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Özkan Uğur’un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı’na götürüldü.

TAKSİM CAMİİ’NDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Törenin ardından Özkan Uğur, Taksim Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.  usta ismin Türk bayrağına sarılı tabutu alkışlar eşliğinde cenaze aracına taşındı.

KARACAAHMET MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Özkan Uğur’un cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında defin için götürüldüğü Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ