logo

Hüseyin Filiz ‘Hizmet Yapanın Yanında Olmalıyız’

Hüseyin Filiz ‘Hizmet Yapanın Yanında Olmalıyız’

Cankiri_huseyin_filizBüyük Çankırı Buluşması için gelen Çankırılıları karşılayan Mv. Hüseyin Filiz, gezinin diğer derneklere örnek olmasını dileyip, hizmet yapanın yanında olmak gerektiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahvaltı ile başlayan geziyi Çankırı’da yaptıkları hizmetler ile taçlandırılacağını söyleyen Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz söz konusu hizmet olunca gerisinin teferruat olduğunu söyledi.

IMG_0133

“Hizmet Yapanın Yanında Olmak Lazım”

Siyaset diyenlerle işlerinin olmayacağını, Karamustafa’ya hizmet yapanı takdir etmek gerektiğinin altını çizen Filiz; “İstanbul’dan gelen hemşerilerimize hoş geldiniz diyorum. Aklın yolu birdir. Kim yaparsa yapsın, hizmet yapanın yanında olmamız lazım. Gideceğimiz yol belli Yapacaklarımız belli. İnsana hizmet… Yaratılanların en şereflisi olan insana hizmet… Bugün burada bir hizmet var. Maltepe Çankırılılar Dernek Başkanı hemşerilerini almış, hasretle yanıp tutuştuğu baba ocağına getirmiş. İstanbul’da yaşayan Çankırılılara Çerkeş’teki, Çankırı’daki hizmetleri göstermeyi tercih etmiş. Bunun adı hizmet. Bu etkinlikleri yapan, zahmet eden, zamanını harcayan, fedakarlık eden herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

IMG_0116

“Şov Yapanı Allaha Havale Ediyorum”

Hizmet yapmayanı, Allahtan korkmayanı, şov yapanı Allaha havale ettiğini söyleyen filiz, “hizmet yapmayanı olduğundan fazla göstereni Allaha havale ediyorum. İnsanlar bu gün yanılır, yarın farkına varır” diye konuştu.

“Bu Gezi Diğer Derneklerimize De Örnek Olmalı”

Çankırı’ya ziyaretlerin çoğalması gerektiğini söyleyen Hüseyin Filiz, insanların birbirleri iler kaynaşmasının faydasına işaret ederek şu açılamayı yaptı; “Gezemeyen, görmeyen insan olayları sağlıklı olarak yaşayamaz. Bu gezi diğer derneklerimize de örnek olmalı. Biz misafir etmekten onur duyarız. İnsanları Çankırı’ya çekecek gösterecek bir şeyler, hizmet olması lazım. Hemşerilerimiz Çankırı’ya gidince, Belediye Başkanımızın oradaki çalışmalarını görünce şok geçirecekler. “Biz Çankırı’yı böyle bilmiyorduk” diyecekler.

IMG_0131

“Askeriyeden Yer Alan İkinciyiz”

Emir Karatekin’in türbesine 2,5 trilyon Lira para harcadık. Gidince bunu görecekler. Restorasyon çalışması sırasında sandukada bira şişeleri çıktı. Anadolu Selçukluları Sultanı Alpaslan’ın komutanı Emir Karatekin Hz. Saygı gösterilmemiş. Sarhoşların, bağımlıların yatağı oldu yıllarca. Şimdi oraya öyle bir mekan yaptık ki; oradan ayrılasınız gelmiyor. Huzur var. Ramazan ayında iftar açmak için yer kapma yarışında insanlarımız.

Çankırı’nın merkezindeki eski adliye ve vilayet konağını 10 trilyon + KDV’ye restorasyonunu yaptırdık.  Kültürümüze, tarihimize sahip çıktık. Binayı müze, bahçesini de açık hava müzesi olarak kullanacağız.

Askeriyeden aldığımız 70 dönüm yer alarak, 50 trilyon liraya (eski parayla) büyük bir hükümet konağı yapıyoruz. İhalesini yaptık. Çankırı’nın içindeki bütün kamu kuruluşlarını Hükümet konağının içine alıyoruz.  Bu alan Türkiye’de askeriyeden alınan ikinci yer. Birincisini İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan bölge hastanesi yeri olarak aldı. İkincisini ben aldım. Başka emsali yok.”

IMG_0126IMG_0143

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ