logo

Ilgaz Çörekçiler Köyü Derneği Ağaçlandırma Programı Başlatıyor

Ilgaz Çörekçiler Köyü Derneği Ağaçlandırma Programı Başlatıyor

Merkezi İstanbul’da bulunan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği yönetimi tarafından “Ağaçlandırma etkinliği” programı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

14 Kasım 2020 cumartesi günü düzenlenecek “Ağaçlandırma etkinliği” programı ile ilgili çalışmaları sürdüren Çörekçiler Köylü Çörekçiler Köyü Dernek Başkanı Murat Kenan ve Yönetim Kurulu üyeleri, köylülerini “Ağaçlandırma etkinliği” organizasyonuna katkı vermeye davet edildi.

KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE YENİLERİ DİKİLECEK

Ağaçlandırma amacıyla fidan tedariki görüşmelerini yürüttüklerini kaydeden Çörekçiler Köylü Çörekçiler Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kenan, bakımsızlık ve yaşlanma nedeniyle köy arazisinde bulunan yeşil alandaki ağaçların kurduğunu, dernek olarak alanın ağaçlandırılması için harekete geçtiklerini söyledi.

KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Köy arazisinde ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade eden Dernek Başkanı Murat Kenan, Genceli Adası mevkisinde bulunan ve daha önce meyve ağaçları ile ağaçlandırılmış olan, Ziraat ile iş birliği ve gözetiminde şimdilerde kuruyan ağaçların yerine yeni bir ağaçlandırma çalışması planladıklarını kaydetti.

“AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİMİZE BÜTÜN KÖYLÜMÜZ DAVETLİDİR”

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in, “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz.” sözünden yola cıktık. Değerli Çörekçiler köylü hemşerilerimiz dernek yönetimi olarak 14 Kasım 2020 cumartesi günü köyümüzde ağaçlandırma yapılacaktır. Ağaçlandırma etkinliğimize bütün köylümüz davetlidir. Etkinliğimize ağaç olarak katkı sağlamak isteyen hemşerilerimiz için 1 adet ağaç bedeli 50 TL olarak belirlenmiştir. Benimde bir ağacım olsun diyorsanız lütfen dernek yönetimiyle iletişim kurunuz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ