logo

İrfan Dinç ‘Çankırılılar Toplumun Çimentosu’

İrfan Dinç ‘Çankırılılar Toplumun Çimentosu’

Cankiri_esenler_ruzgari _irfan_dincÇankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Esenler’de ÇANDEF ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Anadolu’dan Esintiler Çankırı’ gecesine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Esenler’de ‘Anadolu’dan Esintiler Çankırı’ gecesine katılan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Çankırılılar bulundukları toplumun çimentosu olduğunu söyledi.

Çankırılıların vatanı için, milleti için, inançları için canından bile vazgeçtiğini vurgulayan Başkan, İrfan Dinç, Çanakkale’de en fazla şehit veren illerin başında Çankırı’nın geldiğini söyledi.

Çankırılılar bulundukları toplumun çimentosudur. Bulundukları her yere, her kültüre,  her medeniyete ciddi anlamda özveri ile katkı vermişlerdir. Çankırı insanı her yerde özverinin, çalışkanlığın, fedakarlığın sembolü olmuştur. Vatanı için, milleti için, inançları için canından bile vaz geçmenin en yüce örneklerini vermişlerdir. Bu günlerde Çanakkale’yi kutluyoruz. Çanakkale’de en fazla şehit veren illerin başında Çankırı gelmektedir. Doğu’da ve Güneydoğu’da PKK ile mücadelede en fazla şehit veren illerin başında Çankırı vardır diye gururla iftiharla bahsediyoruz.

Tevfik bey bizim 3 yıllık arkadaşımız. Bu gün Esenler Belediye Başkanı olmasıyla Çankırılılara vermiş olduğu katkının yanı sıra Türk belediyeciliğine, yerel yöneticiliğine sağlamış olduğu katkı ve açılımlar ile övülmeye değer belediye başkanlarımızdan birisidir. Biz kendisinden ilçelerimiz ve beldelerimiz için ufak tefek katkılar talep ederiz. O zaten yapıyor.

Çankırılılar olarak aday adaylarımızın arkasında olmamız gereken zaman bu gündür. Biz bu zaman diliminde gücümüzü göstermeyeceğiz de ne zaman göstereceğiz. Çankırılı olarak bütün aday adayı hemşerilerimize desteğimizi göstermeliyiz.

Cankiri_esenler_ruzgari _irfan_dinc-

Cankiri_esenler_ruzgari _irfan_dinc-1

<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/LnJe823xiuo” width=”630″ height=”355″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ