logo

Vali Yerlikaya, ‘Karayolları Kar ve Buzlanmaya Karşı Görev Başında’

Vali Yerlikaya, ‘Karayolları Kar ve Buzlanmaya Karşı Görev Başında’

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün bölge genelinde kar ve buzlanmaya karşı görev başında olduğunu belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün bölge genelinde kar ve buzlanmaya karşı görev başında olduğunu etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, açıklamasında,“Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü, sorumluluğundaki 4079 km yol ağında oto yollarda 122 adet bıçaklı kamyon, 23 adet yükleyici, 6 adet kurtarıcı; devlet ve il yollarında 200 adet bıçaklı kamyon, 52 adet yükleyici, 47 adet greyder, 2 adet rotatif ve 60.000 ton tuz ve tuz eriyiği ile bölge genelinde kar ve buzlanmaya karşı 24 saat esasına göre tüm personeli ile birlikte görev başında olacak.”ayrıntılarına yer verdi.

Vali Yerlikaya, Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarına dair bilgi vererek sosyal medya hesabından video paylaşımı yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

“Karayolları Bölge Müdürlüğümüz 4.079 km yol ağında;

322 bıçaklı kamyon, 75 yükleyici, 47 greyder, 6 kurtarıcı, 2 rotatif, 60.000 ton tuz ve tuz eriyiği ile kar ve buzlanmaya karşı bölge genelinde 24 saat görev başında. Bölge Müdürümüz, “Yeter ki #kar yağsın, biz hazırız” diyor.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ