logo

Ataşehir Belediyesi Pandemi Günlerinde Ataşehirlilerin Yanında

Ataşehir Belediyesi Pandemi Günlerinde Ataşehirlilerin Yanında

Kovid salgını tedbirleri kapsamında çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi, salgın tehlikesinden korunmaya çalıştığı Ataşehirlilerin bütün hizmetleri aksatılmadan yürütülüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kopronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri kapsamında çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi, tüm birimleriyle birlikte Ataşehirlilerin bütün hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve salgın tehlikesinden korunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kopronavirüs salgını ile mücadele kapsamda her fırsatı değerlendiren Ataşehir Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım ve kamu ile özel kuruluşlardan gelen talepleri de değerlendirerek dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgedi, kızları Turnam ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir’in mahallelerini dolaşarak vatandaşları selamladı.

Aralarında Deniz Kutlu, Ekrem Köse, Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman ve Orhan Çerkez’in de bulunduğu Başkan Yardımcıları 65 yaş ve üstü yaşlıların ve çocukların sokak kutlamasının kalktığı günlerde parklarda ve alanlarda hazırlık çalışmalarını takip edip Ataşehirlilerin sokağa çıktığı zamanlarda huzur ve rahatını sağlamak için çalıştılar.

Başkan yardımcılarının katıldığı Ataşehir Belediyesi ekipleri yasak kalkıp sokağa çıkan 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşlara maske dağıttılar.

 Gürsel Sarımaden yönetimindeki sosyal yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi Aataşehirlilere yardımlarını bütün olumsuz pandemi koşullarına rağmen sürdürdüler.

Ali Cihan Sakman yönetimindeki Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise pandemi günlerinin sokağa çıkma yasağını trafiksiz günleri fırsat olarak değerlendirerek, Ataşehir’in cadde ve sokaklarında asfalt bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdılar.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

‪Siz değerli komşularımız evlerinizdeyken bizler ilçemizdeki onarım ve bakım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sokaklarımızda hasar görmüş yollara asfalt döküyor, yenileme çalışması yapıyoruz.‬

Battal İlgezdi paylaştı: 3 Mayıs 2020 Pazar

Zabıta Müdürlüğü ekipleri pamdemi koşulları kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygunluk denetlemesi yaptığı Ataşehir’de hizmet veren esnaf ve işletmelerin üretimleri ile hizmetlerini denetlediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ