logo

Başkan İlgezdi’ye Güvercin Derneği’nden Plaket

Başkan İlgezdi’ye Güvercin Derneği’nden Plaket

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Anadolu Güvercin Derneği’ni ziyaret ederek güvercin dostu dernek üyeleri ile sohbet etti. Dernek İlgezdi’ye plaket verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İçerenköy’deki dernek merkezinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi misafir eden Niyazi Yaman başkanlığındaki Anadolu Güvercin Derneği üyeleri kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdiler.

Her türlü organizasyonlarında her zaman yanlarında olan Başkan İlgezdi’ye teşekkür ettiklerini ifade eden Anadolu Güvercin Derneği Başkanı Niyazi Yaman kendirlinin de her zaman Başkanın yanında oldukların ve olacaklarını söyledi.

Bodrumda sağlıksız bir ortam olduğunu gördüğü dernek merkezini yeni gördüğünü ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Ferhatpaşa’da hayvan barınaklarının olduğu alanda oyun kuşu yarışlarını da yapabilecekleri 500 m2 alanı Anadolu Güvercin Derneği’ne tahsis edeceklerinin sözünü verdi.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Namık Sürmen ve Abdullah Der’in Başkan İlgezdi’ye eşlik ettiği Anadolu Güvercin Derneği ziyaretinde Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı ve Gazeteci Himmet Kaya’ya da katkılarından dolayı plaket verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ