logo

Çankırılı Şehit Teğmen Kaan Kanlıkuyu Atkaracalar’da Toprağa Verildi

Çankırılı Şehit Teğmen Kaan Kanlıkuyu Atkaracalar’da Toprağa Verildi

Pençe Kilit Operasyonunda Şehit Olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi Hamza Sultan Camisinde Kılınan Cenaze Namazı Sonrasında Toprağa Verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Irak’ın Kuzeyindeki teröristlere karşı başlatılan Pençe-Kilit Harekâtında Şehit olan Çankırılı P. Teğmen Kaan KANLIKUYU, memleketi Atkaracalar ilçesinde toprağa verildi.

1 yılık evli olan 25 yaşındaki şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’nun cenaze töreninde şehidin hamile eşi, ailesi ve yakınları göz yaşlarını tutamadı.

Irak’ın Kuzeyi Zap bölgesine başlatılan Pençe Kilit Operasyonunda Çankırı Atkaracalar asıllı Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu (25) şehit olmuştu.

Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu (25) için Atkaracalar Hamza Sultan Camisinde kılınan cenaze namazına Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioglu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı protokolü, Çankırı’nın ilçeleri ile Atkaracalar yerel yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu (25), Cenaze namazının ardından Atkaracalar mezarlığına defnedildi.

Defin töreninden sonra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Vali Abdullah Ayaz tarafından Atkaracalarlı Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’nun babasına Türk Bayrağı takdim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ