logo

04 Ekim 2015

CHP ATAŞEHİR ÖRGÜTÜ 1 KASIM GÜNDEMLİ TOPLANDI

CHP ATAŞEHİR ÖRGÜTÜ 1 KASIM GÜNDEMLİ TOPLANDI

atasehir_chp_orgutCumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Örgütü ilçe merkezinde düzenlenen örgüt toplantısında 1 Kasım Genel Seçimi ve hazırlıklarını konuştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’nin sola dönmesi gerektiğinin altının çizildiği 1 Kasım Seçim çalışmaları ve hazırlıklarını değerlendirmek üzere toplanan CHP Ataşehir İlçe Örgütü toplantısında konuşmacılar Ak Partinin yıllardır sol söylemlerle seçim kazanarak iktidarlarını sürdürüp sağ uygulamalarla ülkeyi yönettiğini iddia ettiler.

-ÖN SEÇİM TARTIŞMASI!-

İlçe Merkezinde, yaklaşan 1 Kasım Seçim çalışmaları ve hazırlıklarını değerlendirmek üzere toplanan CHP Ataşehir İlçe Örgütü toplantısında İlçe Sekreteri Tarık Polat’ın bir milletvekili adayının ön seçimde kendilerine yönelik suçlamalarını gündeme getirmesi ile taraflar arasında gerginlik yaşandı.

chp_orgut (82)

“PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİM”

Söz hakkı doğduğu iddiası ile söz alarak; konunun yargıda olduğunu, bu yüzden ayrıntısına girmek istemediğini dile getiren 25 Dönem adayı İlkay Orhan, toplantıda izleyici olarak kalmayı planladığını ancak, sataşma nedeni ile söz almak durumunda kaldığını belirterek; kendisinin Cumhuriyet Halk Partili olarak seçimlerde üzerine düşeni yapacağını, partisi tarafından verilecek her görevi yerine getireceğini söyledi.

chp_orgut (113)

“KÜÇÜK İŞLERLE UĞRAŞMAM”

Yaşanan tartışma üzerine söz alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de kendisi tarafından ön seçimde ve mahalle delegeleri seçimlerinde hiçbir müdahale yapılmadığını söyleyerek; “Ben ön seçimlerde kimseye oy verin demedim. Küçük işlerle uğraşmam. Ben AKP ile uğraşırım” dedi.

chp_orgut (7)

“EVİMDE VAR, ARABAM DA, PARAM DA…”

Kendisi ile ilgili asılsız, sahte belge ve bilgileri Memet Baransu’ya partilisi bir milletvekili tarafından sızdırıldığını iddia eden İlgezdi; “Evimde var, arabam da, param da… Hepsini alın terimle kazandım” dedi.

chp_orgut (96)

“CHP ALEVİ PARTİSİ DEĞİL, AYRIMCILIK YOK”

Verilemeyecek hesabı olmadığın vurgulayan Başkan İlgezdi, Türkiye’nin siyasi tarihinde eşi ile birlikte mahkemeye giderek, iddiaları araştırılmak üzere hakkında suç duyurusunda bulunan ilk siyasetçi olduğunu belirttiği konuşmasında; “Bu partide ayrımcılık yok. Kastamonulusu da, CHP’de Çankırılısı da, Çorumlusu da, Konyalısı da siyaset yapar. CHP alevi partisi değildir. Alevisi de Sunisi de siyaset yapar bu partide…” dedi.

 

chp_orgut (20)chp_orgut (22)chp_orgut (50)chp_orgut (58)

AK PARTİ SOL SÖYLEMLE İKTİDARDA

Ak Parti’nin sol söylemle, ancak sağ uygulamalarla iktidarını sürdürdüğüne dikkat çeken konuşmacılar Cumhuriyet Halk Partisi’ne sağdan oy gelmeyeceğini iddia ederek; sol söylemleri Ak Parti’den geri alan CHP’nin en kısa zamanda sola dönmesi, mücadelesini solda yapması gerektiğini kaydettiler.

chp_orgut (80)

ÖRGÜT SEÇMENİ, “CHP’NİN YAPABİLİRLİĞİNE” İNANDIRMALI

Sandığa gelmeyen 8 milyona yakın seçmenin önemli kısmının CHP’li olduğuna dikkat çeken CHP PM Üyesi ve 26. Dönem İstanbıl 1. Bölge milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, örgütün; sandığa gitmeyen seçmeni CHP’nin yapabilirliğine inandırması gerektiğini vurguladı.

chp_orgut (27)

ÖĞÜT “BİZE YENİ KARAYALÇIN’LAR, DALOKAY’LAR, KOTİL’LER LAZIM”

CHP tarafından hayata geçirilen başarılı çalışmalardan örnek veren Öğüt, metronun Sözen zamanında partileri tarafından başlatıldığını, ilçe başkanlığı döneminde tamamlanmak üzere olan metro çalışmalarını yakından bildiğini söyleyerek; “Metro projesi CHP’li belediyenin. Önemli bir kısmını CHP’li belediye tamamladı AKP’li, belediye açtı. Örgüt sokaktaki insanlara yerel yönetimlerde yapılan başarılı çalışmaları anlatmalı. Yapabildiğimi görmeli… Yapabileceğimize inanmalı. Ataşehir Belediyesi bunun en iyi örneği. Belediyelerimizin başarılı çalışmalarını sokaktaki vatandaşlarımıza, özellikle de sandığa gitmeyenlere anlatmalıyız. Bize yeni Karayalçın’lar, Dalokay’lar, Kotil’ler lazım” dedi.

chp_orgut (1)

“CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINI CHP İKTİDARINDA YAŞAMAK İSTİYORUZ”

1 Kasım Seçimleri öncesi demokrasinin gereği olarak örgüt toplantısı yapıldığının altını çizen Ataşeehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP’nin siyasi partiler arasında demokratik altyapısı en güçlü parti olduğuna işaret ettiği konuşmasında; Cumhuriyetin Yüzüncü yılını CHP iktidarında yaşamak istediklerini söyledi.

HAKKI ALTINKAYNAK; “SÖYLEYECEK SÖZÜ OLANA KÜRSÜMÜZ AÇIK”

“Söyleyecek sözü olana kürsümüz açık” diyerek konuşmasına devam eden altınkaynak, hazırlıklarını tamamlayan örgütün Gene Başkan Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan beyanname çerçevesinde seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.

chp_orgut (13)

“ORTAK SEÇİM OFİSİ OLACAK, BİLLBOARDLARDAN YARARLANACAĞIZ”

Bölge SKM açılmayacağını, ilçelerde birkaç mahallenin ortak seçim ofisi olacağını, önemli noktalardaki çadırlarda yürütülecek çalışma ile birlikte, Billboardlardan yararlanarak yapacakları seçim alışmalarındaki konuların 4 önemli başlık altında toplandığına dikkat çeken Altınkaynak bunları; ekonomi, dış politika, sosyal adalet, Kürt sorunu olarak sıraladı.

chp_orgut (70)

İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığında Küçükakkalköy’deki ilçe merkezinde gerçekleşen örgüt toplantısına CHP PM Üyesi ve 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt ve CHP İstanbul Milletvekili, 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; Doğan Çakmak, Erkan Başboğa, Cem Haydar Bektaş, İlkay Orhan, İsmail Altay ve Yelda Gargun’un aralarında olduğu milletvekili adayları, Belediye Başkan yardımcıları Namık Sürmen ve Abdullah Der, Süleyman Karadağ, Ezgi kalander, Tuncay Akın Orhan’ın aralarında olduğu belediye meclis üyeleri, ilçe ve mahalle örgüt yöneticileri ile partililer katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ