logo

Ekrem İmamoğlu, ‘İtfaiye Haftası ve 306. Kuruluş Yılını Kutladı’

Ekrem İmamoğlu, ‘İtfaiye Haftası ve 306. Kuruluş Yılını Kutladı’

İtfaiye teşkilatının 306. Kuruluş yıldönümünün de yer aldığı İtfaiye Haftası nedeniyle yaptığı ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye bağlı İstanbul İtfaiyesi’ni ziyaret ederek “İtfaiye Haftası”nı kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İtfaiye teşkilatının 306 kuruluş yılı mesajında, “İtfaiye hizmetini yerine getirirken hayatını kaybetmiş bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Canla başla görev yapan bütün itfaiye teşkilatlarının İtfaiye Haftası kutlu olsun, Allah sizi korusun.” Dedi.

 İstanbul İtfaiyesi’ni ziyaret ederek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İtfaiye Haftası”nı kutlayarak, “İstanbul İtfaiyesi 306 yıldır İstanbul’a hizmet veren şehrimizin kadim bir kurumu. Çok değerli bir teşkilat… Hayatları kurtaran ve büyük hizmetleri geçmiş bir teşkilatımız.  Bu kutsal görev sırasında hayatını kaybeden tüm itfaiyecilerimizi rahmetle anıyorum. İtfaiye hizmetini yerine getirirken hayatını kaybetmiş bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Canla başla görev yapan bütün itfaiye teşkilatlarının İtfaiye Haftası kutlu olsun, Allah sizi korusun.” Dedi.

Hala meslek kabul edilmeyen itfaiyeciliğin meslek olarak kabulü için birlikte çalışacaklarını vurgulayan Başkan Ekrem İmamoğlu, kuruluş günü ve haftasını kutladığı itfaiyecilere, “Bu değerli haftada ne yazık ki hala meslek kabul edilmeyen itfaiyeci kavramının da hak ettiği değere kavuşmasını diliyorum. Her türlü ortak çalışmaya hazır olduğumuzu yetkililere duyurmak istiyorum. 306 yıllık koca bir çınar itfaiye teşkilatı. Belki de dünyada eşi benzeri olmayan 306 yıllık bir teşkilatın nice yıllar ülkemize, şehrimize hizmet etmesini diliyorum. İtfaiye haftamızın kutlu olmasını dilerken Allah bütün itfaiyecilerimizin yardımcısı olsun. Allah onları korusun. Hepsini yürekten kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ