logo

Hakkı Altınkaynak ‘Partinin Kuralları Var’

Hakkı Altınkaynak ‘Partinin Kuralları Var’

Mustafa-Sarigul_chp_atasehir-hakki altinkaynak-2Şişli Belediyesi’nde yaşananlar CHP’de tartışmalara neden olurken Mustafa Sarıgül’ün, TDH ve HYP’nin birleştiği Türkiye Değişim Partisi’yle seçimlere gireceği iddia ediliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Sarıgül’ün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına gelmiş eski bir CHP’li olduğunu vurgulayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Partimizde herkese yer var. Ancak partimizde herkes istediği şekilde davranmamalıdır. Bu kural herkes için geçerlidir. Bu partinin kurumları, kuralları vardır” diye konuştu.

“12 Milletvekili Vermezseniz Seçime TDH’de Girerim”

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) ve Halkın Yükselişi Partisi’nin birleşmesiyle oluşan Türkiye Değişim Partisi’yle seçimlere gireceği iddia edilen CHP İstanbul Büyükşehir adayı ve Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül,  2015 genel seçimlerinin startını verdiği iddia ediliyor.

Basında yer alan iddialara göre; “12 milletvekili vermezseniz seçime TDH’de girerim” dediği öne sürülen Mustafa Sarıgül önceki gün, TDH’deki arkadaşlarıyla buluşarak 10 Ocak’ta Ankara’da genel kurul toplantısı yaparak seçimlere gireceğini açıklayacak.

“Mustafa Sarıgül CHP Çatısı Altında Bir CHP’lidir”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak itvhaber.com’a Mustafa Sarıgül ve parti uygulamaları ile ilgili düşüncesini şöyle açıkladı;

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına gelmiş eski bir CHP’lidir Mustafa Sarıgül. Partimizden uzun süre ayrı kalan Sarıgül şu anda partimizin üyesidir. Yerel seçimlerde Anakent Belediye Başkan adayımızdır. Kendisi de biliyor; bu patide herkese yer var. Ama bu partide herkes, “Ben istediğimi, istediğim yöntemle yaparım” diyemez.

Bu partide herkes gibi Sayın Sarıgül’e de yer vardır. Ancak partimizde herkes istediği şekilde davranmamalıdır. Bu kural herkes için geçerlidir. Bu partinin kurumları, kuralları vardır. Genel başkanı, MYK’sı PM’si vardır. Yazılı olmayan parti terbiye kuralları vardır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ