logo

İYİ Parti İstanbul Kongresinde İl Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti İstanbul Kongresinde İl Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi başkanlık seçiminde GİK Üyesi Ersin Beyaz ile arasındaki yarışı kazanan Buğra Kavuncu delegenin güvenini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi sonuçları belli oldu. Delegelerden 417’sinin oyunu alan Buğra Kavucu yeniden başkan seçildi.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Satuk Buğra Kavuncu 688 delegenin 417’sinin oyuyla yeniden il başkanı seçildi.

MERAL AKŞENER’İ, İSTANBUL’DAN ANKARA’YA GÖNDEREN TEŞKİLAT

Kongrede konuşan Buğra Kavuncu, ” İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i, İstanbul’dan Ankara’ya gönderen teşkilat olma şerefine erişecek.” dedi.

KAVUNCU 417 OY, BEYAZ İSE 254 OY ALDI

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ile Genel İdare Kurulu Üyesi Ersin Beyaz arasında geçen mücadelede Kavuncu 417 oy, Beyaz ise 254 oy aldı.

COVİD-19 SALGINI TEDBİRLERİ SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARI İLE SEYİRCİSİZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri ve delegelerin katılımıyla gerçekleşen kongre Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile seyircisiz gerçekleşti. Salon giriş ve çıkışlarında termal kamera ile ateş ölçümü yapılırken katılımcılara maske ve dezenfektan dağıtımı da yapıldı.

TOPLUMSAL OLAYLARA DUYARSIZ KALMADIK

Kongrede yaptığı konuşmada 8 aylık görev süresince yaptıklarına paylaşan Buğra Kavuncu, toplumsal olaylara duyarsız kalmadıklarını, Kaz Dağları’nda yaşanan doğa katliamına, Emine Bulut cinayeti nezdinde bütün kadın cinayetlerine ve kadına yönelik şiddete, toplum sağlığı açısından büyük bir tehdit oluşturan sigaraya ve uyuşturucuya karşı mücadele ettiklerini kaydetti.

TUTUKLU GAZETECİLERİN SESİ OLMAYA ÇALIŞTIK

Buğra Kavuncu konuşmasında, “Kanal İstanbul gibi İstanbulumuzu etkileyen hayati meselelerde sesimizi çıkardık, aktif tavır aldık. Tutuklu gazetecilerin sesi olmaya çalıştık. Demokrasimizin dalgakıranları muhtarlarla buluştuk, dertlerini, sıkıntılarını dinledik. İlçe başkanlarımız ile muhtarlar arasında koordinasyon ve bağlantı kurarak ilgili ilçemizin sorunlarını, önerilerini ve taleplerini dinledik. Avrasya Maratonu’ndan Doğu Türkistan’daki insan hakları ihlallerine dek her meselede her platformda partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çaba gösterdik.” Dedi.

MİLYONLARCA GENÇ SEÇMEN İLK KEZ OY KULLANACAK

Z kuşağını yakalamak istediklerini kaydeden Kavuncu, “Bakın, 2023 seçimlerine kadar milyonlarca genç seçmen ilk kez oy kullanacak. Bizim bu seçmenleri mutlaka yakalamamız, onları tanımamız, anlamaya çalışmamız ve kaynaşmamız lazım. Öyle bir seçmen grubu ki; üzerlerinde çok az bir siyasi çalışma yapsak bize karşıt olabilirler. Çok hassaslar fakat radikal hale de gelebiliyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmamız, onları takip etmemiz ve tanımamız gerekiyor. Ben, tabii ki 3 tane Z kuşağı evlat sahibi olarak, bu konuda kendimi fazlasıyla geliştirdim ve çok değişik tecrübeler de edindim. Çocukları ve gençleri yakalayacağız.” Diye konuştu.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ…

En bütüyük hedeflerinin Meral Akşener’i Ankara’ya göndermek olduğunu kaydeden Buğra Kavuncu, “Tabii ki en büyük hedefimiz… İnşallah İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i, İstanbul’dan Ankara’ya gönderen teşkilat olma şerefine erişecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ