logo

Kadın Futbolu: Ataşehir’den veda, ALG Spor ve Beşiktaş Yarı Finalde

Kadın Futbolu: Ataşehir’den veda, ALG Spor ve Beşiktaş Yarı Finalde

Çeyrek final heyecanı başlayan Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu karşılaşmalarından ikisi sonuçlandı. Beşiktaş ve ALG Spor yarı finale adını yazdırdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Antalya’da devam eden ve çeyrek final karşılaşmaları oynanan Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu mücadelesinde yarı finale yazdıran ilk iki ekip belli oldu.

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR UZATMALARDA KAYBETTİ

Çeyrek finalde Beşiktaş Kadın Futbol Takımına karşı yarı final için karşılaşan Ataşehir Belediye Spor , beraber sonuçlanan normal süre sonunda, uzatmalarda 3-1 yenilerek elendi. Yarı final şansını kaybeden kadın futbolunun öncü ekibi Ataşehir temsilcisi eve dönüyor.  

İLK YARIFİNAL EKİBİ ALG SPOR

Çeyrek final ilk maçında ALG Spor ile Kayseri Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0 kazanan ALG Spor Kadın Futbol Takımı yarı finale yükseldi.

Çeyrek final ilk maçında ALG Spor goler Bassıra Toure  (Dk.84) Ece Tekmen (Dk.79) tarafından kaydedildi.

BEŞİKTAŞ UZATMALARDA KAZANDI

2. çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş A.Ş. ile Ataşehir Belediye Spor karşılaştı. Maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. Uzatma devrelerinde rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Beşiktaş A.Ş. adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmanın Beşiktaş adına golleri 85′ Kader Hançar, 103′ Gizem Gönültaş, 117′ Gizem Gönültaş tarafından kaydedildi. Ataşehir Belediye Spor adına tek gol Ümran Özev (Dk.30) tarafından kaydedildi.

YARI FİNAL İLK MAÇI 2 MAYIS PAZAR GÜNÜ

ALG Spor ile Beşiktaş, 2 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de finale yükselebilmek için mücadele edecek.

YARI FİNALİN 2 EKİBİ BELLİ OLUYOR

Diğer çeyrek final karşılaşmaları ise 29 Nisan Perşembe günü saat 16.00’da Konak Belediye Spor ile Fatih Vatan Spor, yine aynı gün saat 20.00’de Adana İdmanyurduspor ile Fomget Gençlik ve Spor arasında yapılacak.

FİNAL MÜCADELESİNİN 2. AYAĞI

Bu maçlarda rakiplerini eleyen takımlar 2 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da yarı final mücadelesi verecek. Yarı final maçlarını kaybeden takımlar 5 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te üçüncülük müsabakasında karşı karşıya gelecek. Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nun şampiyonu ise 5 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak final maçı ile belli olacak.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANIYOR

Antalya’daki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde yapılacak bu karşılaşmalar seyircisiz oynanacak.

NORMAL SÜRE VE UZATNMADA EŞİTLİKTE PENALTI!

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda normal sürenin eşitlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek. Bu bölümde de beraberlik bozulmazsa penaltı vuruşları yapılacak.

Karşılaşmalar D Smart platformunda 82. kanalda yer alan Spor Smart 2’den ve Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ