logo

Yağışta İstiklal Caddesi Göl Oldu

Yağışta İstiklal Caddesi Göl Oldu

istiklal cd_yagmurİstiklal Caddesi yağışta göle döndü. Öğle saatlerinde ani başlayan etkili sağanak yağış İstanbul’un Avrupa yakasında baskınlara neden oldu. İstiklal Cadedesi göl oldu.

İstiklal Caddesi yağışta göle döndü. Bu gün öğle saatlerinde ani başlayan etkili sağanak yağış sonrası İstanbul’un Avrupa yakasında baskınlara neden oldu.

Ani başlayan şiddetli yağış Beyoğlu’nda sokakları göle çevirdi. Vatandaşlar ve araçlar aniden bastıran yağmurun oluşturduğu su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlandı.

Taksim ve çevresinde şiddetli yağmur etkisini gösterdi. Yağmur sebebiyle sokaklar ve caddeler göle döndü. Yağmur trafiği olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar duraklara ve iş yerlerinin önlerine sığındı.

Taksim Tünel’de turist taşıyan bir minibüs arıza yaparak yağmur nedeniyle oluşan su birikintisinde mahsur kaldı. Minibüs itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla çıkarılırken, tünelde uzun araç kuyruğu oluştu.

İstanbul öğle saatlerinde sağanak yağışa teslim oldu. Zaman zaman etkisini artıran yağış vatandaşların yanı sıra sürücülere de zor anlar yaşattı. Aniden bastıran yağış Taksim Tüneli’nde su birikintisine neden oldu. Bu sırada tünelden geçerek Taksim’e gitmek isteyen 34 YB 0446 plakalı turist taşıyan minibüs arıza yaparak su birikintisinin içinde mahsur kaldı. Minibüsün mahsur kalmasıyla Tünel’de uzun araç kuyruğu oluştu. Minibüsün yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye ekipleri arıza nedeniyle tünelde mahsur kalan minibüsü halat yardımıyla su birikintisinden çıkardı. İtfaiye ekiplerinin minibüsü su birikintisinden çıkartması sonucu tünel trafiği normale döndü. Ekiplerin tünel içinde biriken suyu gidermeye çalışmalarını ise mahsur kalan minibüste bulunan turistlerin cep telefonlarıyla görüntüledikleri gözlendi.

ÜSKÜDAR’DA ETKİLİ YAĞMUR

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış Üsküdar’da vatandaşlara zor anlar yaşattı. İstanbul’da öğlen saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi. Yağmur nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kimi saklanacak bir yer aradı kimi otobüs ve vapura koştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ